top of page

AQUEST ANY ESTRENEM...

El Grup de Teatre l’Acudit d’Alfarràs, en el seu 35è Aniversari, presenta l’estrena de l’obra de teatre musical ‘Gats’ el dissabte 9 de juny a les 22.00 h al Pavelló Poliesportiu d’Alfarràs (Lleida). 

 

Sinopsi


En aquesta nit tan especial, sota la lluna més màgica i especial de l’any, els gats Geliquel es reuneixen a la deixalleria dels afores de la ciutat. Esperen amb il•lusió que arribi el líder de la tribu perquè esculli el felí o felina que renaixerà en una nova vida. 

Als gats els agrada mostrar-se i els Geliquel no podien ser menys. D’un en un s’aniran presentant i us ensenyaran per què haurien de ser els escollits. Descobrireu les seves virtuts, us faran partícips dels seus secrets i viureu amb ells les seves aventures.

Una història màgica, divertida, tendre i animal que no us deixarà indiferents. Un cop els veieu, recordareu els gats Geliquel per sempre més. Qui serà l’escollida? Qui serà l’escollit? Qui serà...


 

Adaptació

El nou musical de l’Acudit és una versió lliure de ‘Cats’, del compositor britànic Andrew Lloyd Webber (1948), estrenat al West End de Londres el 1981 i basat en la col•lecció de poemes ‘Old Possum’s Book of Practical Cats’ (1930-1939) del britànic d’origen nord-americà T.S. Eliot (1888-1965). ‘Cats’ és un clàssic entre els grans musicals i el seu tema més emblemàtic, ‘Memory’, no necessita presentació. 

'Gats' és l’arribada als 35 anys de l’Acudit i ha suposat un procés de treball intens i constant per part de la companyia formada per 35 joves actors i actrius i un equip que treballa entre bambolines. 

La versió de l’Acudit, lluny de pretendre acostar-se a l’original, destaca pel seu dinamisme i frescor. El treball s’ha centrat en la interpretació de text, cant i dansa. Les seves escenes es veuen marcades per les composicions corals i les coreografies i les cançons demanen un gran esforç i una gran energia i implicació demostrada per la companyia al llarg d’un any.

El muntatge pren com a rerefons un viatge psicològic replet d’elements fantàstics al voltant del món felí i màgic de la tribu dels gats Geliquel. Es tracta d’un musical eclèctic, reunint una síntesi de gèneres com el clàssic, el pop, el music hall, el jazz, el rock i l’electroacústic. 

 


No hi falteu, volem celebrar amb vosaltres els nostres 35 anys damunt l’escenari amb la gran estrena de GATS, el musical més felí i animal del Grup de Teatre l'Acudit! 

 

Grup de Teatre l'Acudit

bottom of page